Schroo Accommodatie Verhuur, WEST-TERSCHELLING
Duinweg Halfweg 2
8881HE
WEST-TERSCHELLING
T:0562-443063
U bevindt zich hier:  Home

Welkom bij Schroo Accommodatie VerhuurTijd voor iets anders? Zou u ook wel weer eens ontspannen op vakantie willen gaan? Bijvoorbeeld Lekker uitwaaien op het strand van Terschelling dan zit u goed bij Schroo Accommodatie Verhuur. Wij verhuren namelijk accomodaties op 15 minuten fietsen van het strand. Maar niet alleen het strand is dichtbij. Enkele stappen buiten de deur ligt het bos, wad en duin met prachtigefiets en wandelpaden.

Schroo Accommodatie Verhuuris gelegen op Halfweg, tussen West en Midsland in. Op West vindt u natuurlijk de Brandaris, de vuurtoren van Terschelling. Ook vindt u hier tal van leuke restaurants. Maar heeft u geen zin om te fietsen of te wandelen dan hoeft u niet ver de deur uit. Op 3 minuten lopen zit namelijk Pizzeria Isola - Bella met meer dan 65 verschillende pizza's, pasta's en vlees/vis gerechten.

Meer informatie over de accomodaties en ligging kunt u vinden op deze website bij bovenstaande links. Voor reserveringen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0562443063 Tot ziens in een van onze accomodaties,

Fam. Schroo


2022 Schroo Accommodatie Verhuur - wijzigingen en eventuele fouten voorbehouden - Colofon